De gemeente Alkmaar is bezig om het leegstaande kantoorpand tussen de Rogier van der Weydestraat  en de Bergerweg om te vormen tot een wooncomplex met maar liefst 88 appartementen. Hiermee slaat de gemeente twee vliegen in één klap: zowel het overschot aan kantoorruimte als het tekort aan woningen worden teruggebracht.

Het gaat om het pand met het adres Rogier van der Weydestraat 6, het tweede pand gezien vanaf de kruising Bergerweg - N9. Eind december is al een omgevingsvergunning verleend om de bestemming 'kantoor' te veranderen in 'wonen'. De gemeente moet dit nu nog  juridisch-planologisch aanpassen voor het 5.000 m² grote gebouw. Inmiddels zijn de Provincie en het Hoogheemraadschap hier akkoord mee.

Het bestemmingsplan ligt nu bij de gemeenteraad en bij groen licht wordt het gedurende zes weken voor inspraak ter inzage gelegd. Daarna gaat het plan, eventueel met updates, weer langs het college en de raad.
Pin It
Bekeken: 3658x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/