Hij stond al drie avonden op rij geprogrammeerd maar daar komt nog een vierde bij: Cool kunst en cultuur heeft Bert Visscher weten te strikken voor nóg een voorstelling in Heerhugowaard, en wel op dinsdag 18 januari 2018.

Bert Visscher stond in 2010 en 2015 ook vier avonden voor uitverkochte zalen bij Cool met zijn voorstellingen AFIJN en Zelden Zoiets Gezien. In zijn eerdere voorstellingen nam hij het publiek mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen om telkens vol vuur te proberen om te redden wat er eigenlijk niet meer te redden viel. En ook in zijn nieuwe voorstelling Hij wordt vanzelf moe dreigt opnieuw de puinhoop. Bert Visscher zal ook in zijn nieuwe show weer z’n best doen om orde te scheppen in de door hemzelf gecreëerde chaos.

Kaarten voor de voorstelling van Bert Visscher kunnen gereserveerd worden via coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 3864x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/