Stichting Step One organiseert elk jaar een tapas boottocht, genaamd Step on Board. De vierde editie van deze gezellige tocht is op zaterdag 8 juli en gaat door Broek op Langedijk en Zuid-Scharwoude. Deelnemers kunnen met hun eigen boot varen of er eentje huren bij de organisatie, om langs alle lekkere hapjes te varen en tegelijkertijd de stichting een steuntje in de rug te geven. Het beginpunt is Museum BroekerVeiling en de tocht eindigt bij ’t Bakkershuys voor een feestelijke afsluiting met livemuziek en een DJ. 

Stichting Step One zamelt geld in om met vrijwilligers een vakschool in Tanzania te bouwen. Wie hier in 2018 aan mee wil helpen is overigens zeer welkom.

Step on Board duurt van 17:00 tot 21:00 uur, kost € 25 per persoon en met bootje erbij € 2,50 extra. Bij slecht weer wordt een alternatief programma geboden. Meer informatie op step-one.nu en facebook.com/stichtingstepone.
Pin It
Bekeken: 2773x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/