In de zomermaanden presenteert Cool in Heerhugowaard een speciale zomereditie van Route 65. Met voorstellingen, workshops, lezingen en concerten gaan 65-plussers uit de regio langs verschillende landen en deze keer is dat Griekenland. De kaartverkoop voor deze editie start op woensdag 5 juli.

Mythische liefdesgeschiedenissen, heldenverhalen uit de sportwereld, markante beeldhouwkunst, prijswinnende filmregisseurs, swingende melodieën en heerlijke wijnen; Griekenland heeft dankzij zijn rijke historie enorm veel te bieden. Tijdens Route 65 zal dit dan ook allemaal aan bod komen in voorstellingen, lezingen, workshops en concerten.

Zo zal Rem de Boer een workshop geven waarin het kenmerkende Griekse wit en blauw centraal staat, vertelt Fik Meijer op meeslepende wijze over de geschiedenis van de Olympische Spelen, speelt Niels Brandaan Cotterink de bekende mythe over Orpheus en Eurydice en zorgt LAMAZI voor Griekse klanken op het Coolplein.

Tijdens de introductiebijeenkomst (inclusief lunch) op donderdag 27 juli zal het volledige programma worden toegelicht. Het programmaboekje is verkrijgbaar bij de servicebalie van Cool, in de HugoHopper, bij de Pieter Raat Stichting, via MET Welzijn en is online te vinden op coolkunstencultuur.nl.

Op 5 juli is de servicebalie van Cool van 9.00 tot 12.00 uur speciaal geopend voor kaartverkoop. Route 65 tickets zijn vanaf dan ook online te bestellen en verder tijdens reguliere openingstijden. Vanwege de grote belangstelling voor de vorige edities is tijdig reserveren aanbevolen.
Pin It
Bekeken: 2739x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/