Zondag 2 juli wordt weer een gezellig Shopping Markt georganiseerd in de winkelstraten van de Binnenstad van Alkmaar. Vele winkeliers staan met een marktkraam voor de winkel met geweldige aanbiedingen. d' Oude Stad is natuurlijk een bezoek waard, met in de Hekelstraat ook allerlei kraampjes. En op de markt staan veel gezellige kramen die je ook op de braderieën terug kan vinden.

Een Dixieland orkestje maakt het sfeertje helemaal af en wie het ziet zitten om midden in de stad piano te spelen is welkom dit te doen.

Shopping Markt duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur. Meer info op alkmaarshoppingmarkt.nl en op Facebook. Wil je erbij zijn, zingend, dansend of toch nog een kraam huren, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-14248078.
Pin It
Bekeken: 3070x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/