Nu blijkt dat er in ruim twee maanden 2.623 bekeuringen zijn uitgeschreven voor ongeoorloofd de Alkmaarse binnenstad in rijden, willen meerdere raadsfracties extra duidelijkheid voor automobilisten bij de toegangswegen. Dit ondanks de reeks verkeersborden die er staan en de aanloop van twee maanden waarin niet bekeurd werd, alleen gewaarschuwd.

Ben Bijl van BAS vermoedt dat de meeste bekeuringen naar bezoekers van buiten zijn gegaan en vreest dat de stad hierdoor imagoschade oploopt. De vervanging van  de beweegbare palen door kentekenregistratie heeft eerder in ieder geval nog aardig wat ergernis bij Alkmaarders zelf opgeleverd. Maar ook nu is gesteld dat de gemeente met winkeliers en inwoners in gesprek moet.

Verkeerswethouder Jan Nagengast was verrast over de stroom aan bekeuringen, omdat de verkeersregels niet veranderd zijn en deze op borden staan aangegeven. Hij wil nu een frame om de verkeersborden heen laten plaatsen, goed in het oog springen. John van der Rhee (VVD) en Paul Verbruggen (PvdA) hadden liever al meteen dergelijke aanpassingen gezien.

Maya Bolte van Leefbaar Alkmaar wil de beweegbare palen weer in gebruik nemen. Zij vindt de schade aan de palen door botsingen minder vervelend dan dat mensen bekeurd worden die onwetend de verkeersregels overtreden. De palen zijn overigens ook verwijderd zodat hulpdiensten geen kostbare tijd verliezen met wachten voor zakkende palen.
Pin It
Bekeken: 2790x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/