De ontvoerder van een man uit Langedijk hoorde vrijdag een werkstraf van 120 uur tegen zich eisen, met een celstraf gelijk aan de zes dagen voorarrest waarin hij had gezeten en 174 dagen voorwaardelijk. Ook zou Ercison J. zijn slachtoffer vijftienhonderd euro smartengeld moeten betalen, zo meldt het NHD.

Een vriend van de Langedijker had negen mille schuld uitstaan. De vier ontvoerders, die uit Arnhem kwamen, namen hem op 14 februari tegen zijn wil mee terwijl de Langedijker eigenlijk dacht als bemiddelaar op te kunnen treden. Hij werd gekneveld en zijn telefoon en rijbewijs moest hij inleveren. Ook sloegen ze hem een bloedneus toen hij tegenstribbelde, zo is te lezen in de krant.

De schuldenaar had inmiddels de politie ingeschakeld na een telefoontje van de onfortuinlijke bemiddelaar. J. verklaarde dat hij pas op de terugweg merkte dat er een ontvoering gaande was, hij was eigenlijk voor de gezelligheid mee.
Pin It
Bekeken: 3347x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/