Op 19 augustus is het weer de derde zaterdag van deze maand, de dag dat de Langedoiker Markt wordt gehouden. Jaarlijks komen meer dan 5.000 bezoekers op deze grote vrijmarkt met rijke traditie. Wie zelf mee wil doen, moet donderdag 29 juni rood omcirkelen, want op die dag is de eenmalige open inschrijving van  19.00 tot 21.00 uur.

De Langedoikermarkt wordt van 10:00 tot 16.00 uur gehouden op een deel van de Dijk, Prinses Wilhelminastraat, Prins Hendrikkade, Prinses Irenestraat, Prinses Margrietstraat en de Prinses Beatrixstraat in Broek op Langedijk. Aangeraden wordt op die dag zoveel mogelijk met de fiets te komen. De auto kan geparkeerd worden op aangeven plaatsen, onder andere bij de Pepsico, het Havenplein, en Winkelcentrum Broekerveiling.

Meer informatie is te vinden op facebook.com/langedoikermarkt.
Pin It
Bekeken: 2391x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/