Afgelopen weekend nam een delegatie van de Alkmaarse gemeenteraad deel aan tweejaarlijkse NK zaalvoetbal voor raden van gemeenten met meer dan 100.000 inwoners. Het Alkmaarse team heeft in Haarlemmermeer het brons weten te veroveren. Opmerkelijk is dat de formatie alleen bestond uit VVD'ers; andere fracties hadden niet gereageerd op de oproep tot deelname.

Het bronzen team is erg tevreden, al had het graag de prijs van €2.500 gewonnen om die dan te doneren aan Stichting Michael Wings. Het was echter Almere dat won. De teamleden gaan proberen op een andere manier het geld te verzamelen.

Over twee jaar is Almere gastheer voor het NK. Wellicht is het team van 'Sportstad Alkmaar' dan gevarieerder en sterk genoeg om wél de overwinning te grijpen.
Pin It
Bekeken: 3323x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/