Woensdagavond is een vrouw ernstig mishandeld in recreatiegebied De Weel, tussen Heerhugowaard en Obdam. Ze was rond 18:15 uur haar hond aan het uitlaten bij het 'Obdammer meertje', toen ze vanuit het niets werd aangevallen. Ze liep daarbij ernstig gezichtsletsel op. De politie is op zoek naar getuigen.

Iemand die het geroep van de vrouw hoorde, is toen direct naar haar toe gesneld, waarna de belager wegrende richting een scooter en er vervolgens op weg vluchtte. De getuige ontfermde zich over de vrouw en belde direct de politie. Burgernet werd ingeschakeld en agenten ondernamen een zoektocht, maar de dader is nog niet achterhaald. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

De getuige is inmiddels gehoord en de politie verzoekt eventuele andere getuigen om contact te zoeken via 0900-8844 (Bureau Hoorn) of internet. Wie in de omgeving van De Weel tussen 17.00 en 18.30 uur een jongeman zonder helm op een scooter zag rijden, wordt ook verzocht contact op te nemen.
Pin It
Bekeken: 5610x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/