De officier eiste dinsdag een gevangenisstraf van dertig maanden waarvan tien maanden voorwaardelijk tegen de 38-jarige S.C. uit Langedijk. Daarbij eiste de officier een contact en locatieverbod, zodat hij zijn ex-vrouw en haar familie niet meer kan opzoeken. Daarbij eiste de officier ook nog een som van 5000 euro smartengeld, zo meldt het NHD.

S.C. wordt ervan verdacht zijn ex-vrouw te hebben verkracht, zo is te lezen in de krant. De vrouw, die mishandeld werd door de man, verbrak de relatie in april 2015. Samen hebben zij een dochter en er kwam een bezoekregeling. In oktober ging het mis. De moeder kwam haar dochter ophalen en er ontstond een ruzie waarbij ze diverse verwondingen opliep en verkracht werd. 's Avonds ging ze naar de politie.

C. ontkent: volgens hem heeft de vrouw in de worsteling zichzelf een blauw oog bezorgd en een paar dagen ervoor was er sprake van intimiteit. WhatsApp berichten waarin de man zijn ex-vrouw spijt betuigt spreken deze verklaring tegen. De uitspraak volgt op 27 juni.

 

 
Pin It
Bekeken: 3424x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/