De leerlingen van Cool’s Musicalproductieklas 2 (12-18 jaar) hebben een heel seizoen acteer-, zang- en danslessen gevolgd. Compleet met licht, geluid, kostuums en decor schitteren ze vrijdag 30 juni in Disneys Hairspray JR.

Studente Tracy Turnblad heeft gespijbeld om auditie te kunnen doen voor de tienerdansshow The Corny Collins Show. Het is haar grote droom om in deze show te dansen maar helaas wordt ze afgewezen. Tijdens het nablijven komt ze in contact met de CreaBea’s, die haar de hipste dansmoves leren. Wanneer Tracy opkomt voor de rechten van de CreaBea’s, belandt ze in de gevangenis. Ze heeft zichzelf in de nesten gewerkt maar blijft hopen op een plek in The Corny Collins Show. Hopelijk zorgenTracy en haar vrienden zorgen voor een goede afloop!

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten voor Hairspray JR op de website van Cool. Ook is hier inschrijving mogelijk voor een van de musicalcursussen in seizoen 2017-2018. (Foto: Erwin Vader).
Pin It
Bekeken: 3029x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/