Op vrijdag 16 juni vindt de derde editie van Shopping Night Middenwaard plaats. Deze keer zal het winkelcentrum gehuld zijn in tropische sferen. De winkels in Middenwaard zijn tot 23.00 uur geopend en verwelkomen bezoekers vanaf 19:00 uur op feestelijke wijze én met aantrekkelijke acties.

Voor nog meer sfeer is er volop muziek, dans, capoeira en andere entertainment op de pleinen in het winkelcentrum en zijn er een aantal (bad)modeshows van onder andere Hunkemöller, LA lingerie, Lincherie en Perry Sport.  Bezoekers kunnen gemasseerd worden of de reptielenshow bezoeken op het ANWB-plein. Onder professionele begeleiding kun je zelf een slang, vogelspin of een van de andere veertien reptielen vasthouden. Afsluiter van de avond is Trafassi, hij geeft om 22:00 uur een tropische show op het ANWB-plein.

Meer informatie op middenwaard.nl.

 
Pin It
Bekeken: 3843x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/