Op 29, 30 en 31  augustus wordt in Oudkarspel weer een mooi dorp gebouwd door kinderen van Langedijk. Op het terrein van de ijsbaan kunnen kids van 8 tot 12 jaar oud drie dagen lang naar hartenlust ontwerpen, zagen, timmeren, schroeven en lijmen. Het thema dit jaar is 'eethuisjes', maar alles wat aanverwant is kan ook worden gebouwd, zoals kroegen, snackbars en ijssalons.

Op donderdagmiddag 31 augustus zijn er ook nog eens allemaal leuke spelletjes te doen en je wordt  verwend met een snoepje, drinken en nog meer lekkers, aangeboden door vele sponsoren.

De inschrijving voor het bouwdorp is bij de kantine van de ijsbaan op woensdag 14 juni tussen 18.30 en 19.30 uur. De kosten bedragen €10 per kind.

De organisatie zoekt nog vrijwilligers die één of meerdere dagdelen willen helpen en ook sponsors zijn nog van harte welkom. Aanmelden kan via het via bouwdorpoudkarspel.nl.
Pin It
Bekeken: 2591x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/