Op woensdag 14 juni om 15.00 uur opent Langedijker wethouder Jasper Nieuwenhuizen het vernieuwde deel van De Binding in Zuid-Scharwoude. De nieuwe en bestaande gebruikers van het gebouw houden op deze middag allemaal open huis.

Naast de bibliotheek en het Jan Arentsz huisvest De Binding sinds februari ook de medewerkers Wmo en Jeugd van de gemeente Langedijk, de GGD en MEE & De Wering. Compleet FM is vorig maand nog naar het gebouw verhuisd. Om dit te vieren openen alle gebruikers tussen 15.00 en 16.30 uur hun deuren. Iedereen kan een kijkje komen nemen,  eventueel onder begeleiding van leerlingen van de school.

Op het parkeerterrein kunnen kinderen Oudhollandse spelletjes spelen of zich uitleven in een levensgroot snookerspel. De bibliotheek organiseert activiteiten voor de kleinsten en uiteraard is er koffie, thee, limonade en wat lekkers.
Pin It
Bekeken: 2675x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/