"Als jonge mbo-student heeft hij uitstekende beroepsvaardigheden in zeer moeilijk werk, de psychiatrie. Hij doet zijn werk uitmuntend en is inspirerend voor zijn collega’s en medestudenten". Met deze lovende woorden van de jury is de 20-jarige David Hendriks uit IJmuiden woensdag in de Heerhugowaardse vestiging verkozen tot de nieuwe Mbo-uitblinker van het ROC Horizon College.

Een eervolle vermelding is er voor Robin Roosenburg uit Alkmaar. Zij was een van vier genomineerden die een presentatie mocht houden voor de mentoren van het Horizon. Robin liet zien dat zij als leerling Middenkaderfunctionaris Infra, in de techniek haar mannetje staat. De andere deelnemers waren  Stan Bulder uit Zaandijk en Ingrid Jonker uit Waarland.

Van de circa 11.000 mbo-studenten is David nu ambassadeur van het hele Horizon College. Hij strijdt op 23 november om de landelijke titel van Mbo-uitblinker.

Foto v.l.n.r.: David Hendriks, Stan Bulder, Ingrid Jonker en Robin Roosenburg (fotocredit: Rob Duin)

 
Pin It
Bekeken: 3251x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/