Maandag is een hennepkwekerij  met 261 planten ontdekt in een bedrijfspand te Obdam. Twee verdachten zijn aangehouden. Op last van de burgemeester van Koggenland Robbert Posthumus is het pand gesloten en ontruimd, de sloten zijn vervangen en de deuren blijven in ieder geval drie maanden dicht.

Posthumus: “In mijn gemeente tolereer ik geen drugshandel. Handel, zowel soft- als harddrugs, is in alle gevallen verboden. Als gemeente handhaven wij hier dan ook op. Als een bedrijfsgebouw, schuur of woning wordt gebruikt voor het maken of handelen in drugs, treden wij hard op. Met het sluiten van drugspanden maken wij een einde aan de drugscriminaliteit in ons gemeente, de daarmee bijkomende gevaren en overlast voor onze inwoners en hopen we herhaling van hennepteelt te voorkomen.”

Als er meer dan de toegestane gebruikershoeveelheid, dus meer dan 5 gram softdrugs of 0,5 gram harddrugs, in een pand wordt aangetroffen gaat burgemeester Posthumus over tot sluiting. Het pand wordt dan tenminste voor drie maanden gesloten, maar kan in de ergste gevallen leiden tot een sluiting van 16 maanden.
Pin It
Bekeken: 3943x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/