De rockband Shepherds Pie, de energieke rapper Bug, Bass-DJ STAY TRUE en de populaire Dutch-D wonnen zaterdagavond 20 mei de finale van de Mixtream Band & DJ Contest in het café van Cool kunst en cultuur. Zij mogen spelen op de zeventiende editie van Mixtream Festival. Het festival vindt dit jaar plaats op zondag 27 augustus in het Heerhugowaardse recreatiepark Rosarium.

Rapper Bug kon tijdens de drukbezochte finale op veel support rekenen. Hij haalde de meeste stemmen binnen van de live acts en is daarmee de allereerste lokale hiphop-act die de contest heeft gewonnen. Shepherds Pie werd door de jury bewonderd omdat het “de eerste band ooit is die van de paal op het podium gebruik maakt”, zij wonnen dan ook de juryprijs. Ook DJ STAY TRUE viel in de smaak bij de jury. Deze vond dat hij met zijn originele platenkeuze een perfecte set draaide. Dutch-D pakte met zijn energieke set het publiek in en won de publieksprijs. De jury had er een zware kluif aan want ook Renée Spijker, Close 2 Fire, PONCHO, Kristoff, Mr. Fridge en DJ RCG waren uitstekende kandidaten.

De bands en DJ’s van de Mixtream Contest worden de komende tijd voor het festivaloptreden voorbereid met masterclasses van een professionele muzikant en DJ in Cool kunst en cultuur. (foto: Mischa Nieuwboer)
Pin It
Bekeken: 4003x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/