Op woensdag 07 juni zal de 8ste 'Stad van de Zon' triathlon plaatsvinden. Na de succesvolle editie van 2016, is dit sportieve evenement in Heerhugowaard nog eens verbeterd met een ander zwem- en fietsparcours. Dit jaar zal er op initiatief van sponsor Taqa per finisher €1 naar de Hersenstichting gaan.

Er wordt gezwommen in het Meer van Luna rond drie boeien. De fietsroute loopt eerst parallel aan de N245 met een keerpunt bij Bedrijventerrein Beveland. Van daar fiets je terug richting het tweede keerpunt in Oterleek. Een recente aanpassing is het gebruik van de brede Huygendijk (N508). Hierdoor wordt de fietsronde wel iets langer: 11,3 kilometer. Er worden twee ronden gefietst. Tot slot wordt twee keer rond het meer gelopen.

De winnaar van vorig jaar, Emiel van Tongerlo, staat niet op de startlijst, dus de winst gaat sowieso naar iemand anders. Bij de dames is winnares Talisa van der Fluit wel weer van de partij.

Net als vorig jaar zijn de faciliteiten van Skeef beschikbaar. De start is om 19.15 uur op het Strand van Luna en de prijsuitreiking staat gepland om 21:15 uur. Meer info op triathlonheerhugowaard.nl.

 

 

 
Pin It
Bekeken: 4479x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/