Natuurlijk is er dit jaar ook in Heerhugowaard weer een Avond4daagse. Van 29 mei tot en met 1 juni gaan vele mensen weer aan de wandel dwars door de gemeente, gezellig met vrienden, familie, club- of klasgenoten. Iedere deelnemer die de vier avonden uitloopt krijgt een medaille ter herinnering.

In 2016 is de Stichting Avond4daagse Heerhugowaard opgericht, zodat de Avond4daagse kan blijven plaatsvinden. Vorig jaar vond het evenement voor het eerst plaats onder de vlag van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN).

Er wordt vanaf 19:30 uur gewandeld vanaf De Waardergolf aan de Beukenlaan om 19:30 uur. Er zijn drie afstanden: 5 km, 10 km en 15 km en deelname kost €4 per persoon. Inschrijven kan nog op maandag 29 mei van 16:30 tot 19:00 uur bij het sportcentrum. Meer informatie is te vinden op avond4daagse-heerhugowaard.nl.
Pin It
Bekeken: 4536x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/