Een bewoner aan de Paltrokmolen in Noord-Scharwoude heeft per ongeluk zijn houten schutting in brand gestoken.

De man was bezig in de tuin onkruid weg te branden en toen hij bij de schutting bezig was, vatte deze ook vlam. Het duurde echter even voor hij dit door had. Toen heeft hij geprobeerd het vuur met emmers water te doven, maar dat lukte niet, omdat het vuur ook tussen de planken school. Gelukkig was een buurvrouw net thuisgekomen en zij schakelde haar zoon in, die vervolgens met de tuinslang in actie kwam. Hij kon de brand bestrijden en voorkomen dat het oversloeg naar de aangrenzende schuur. Toen de brandweer ter plaatse kwam, was het snel gedaan met het vuur.

Niemand raakte gewond, maar de schutting is behoorlijk beschadigd. Ook de regenpijp van de schuur moest het ontgelden. De houten dakrand hoeft wellicht alleen opnieuw geschilderd te worden.
Pin It
Bekeken: 4373x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/