Vrijdagavond waren vele atleten van Hera actief bij drie verschillende wedstrijden. Bij de 2e CD Evening Games in Haarlem knalde de 14-jarige Koen Hoedjes zijn kogel naar een dik record van 15,77m. Daarmee versterkt bij zijn koppositie in de nationale ranglijst aanzienlijk.  In Warmenhuizen kwam Thomas van Ophem, tijdens de tweede wedstrijd van het Heer & Meester Baancircuit, tot een winnende speerworp van 68,06m. Ondanks dat hij terugkomt van een lange blessureperiode, zal hij op meer gehoopt hebben.

In Haarlem namen nog 13 andere jeugdige Heranen deel, met vooral goede uitslagen. Meest opvallend was D-junior Christel Philipsen. Zij won prompt de 60m horden, terwijl zij haar persoonlijke record (pr) verpulverde met een tijd van 10,37s. Ze werd tweede bij het kogelstoten met een goede 12,33m, achter Hera-trainingslid Isa Kollé die tot een voor haar redelijke 13,41m kwam. Christel was ook tweede met een pr speerwerpen: 26,30m. Haar broer Lars won bij de C-jongens de 800m met een eindsprint en een tijd van 2:12,13. Femke Jonker sprong met 4,73m een nieuw pr bij het verspringen en werd hiermee vijfde.

Koen en Christel staan allebei tweede in hun klassement over vier CD Evening Games van 2017.

In Warmenhuizen kwam ook B-junior Pepijn Smilda aan de start. Hij won zijn allereerste 3.000m eenvoudig in een nette tijd van 9:24,74.

Foto: Koen Hoedjes tijdens de Nationale C-spelen Indoor.

 
Pin It
Bekeken: 3562x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/