Alkmaar, 25 januari 2014. Woensdag werden in een slechts drie uur tijd ruim 700 kaarten verkocht voor het culturele seniorenprogramma 'Route 65' van Cool kunst en cultuur. Daarmee is het totaal aantal verkochte kaarten van de vorige editie al bijna geëvenaard.

De tweede editie, die de hele maand februari duurt, staat in het teken van Spanje. Bij de opening van de kassa om 9.00 uur hadden zich woensdag al vijftig ouderen verzameld in Café Cool, om zeker te zijn van kaartjes voor allerlei activiteiten. Onder het genot van een kopje koffie werd al kletsend op de beurt gewacht. Binnen een uur waren de eerste workshops dan ook al uitverkocht. Cool probeert waar mogelijk data bij te boeken, om aan de grote vraag te voldoen. Vooral het zelf tapas maken en de workshops 'schilderen in de stijl van Picasso' vallen in de smaak. Maar ook de lezing over de wandeltocht naar Santiago de Compostella en de film 'Yo, también' zijn populair.

Onder de naam Route 65 organiseert Cool kunst en cultuur drie keer een maand lang een 'culturele route' voor 65-plussers uit Heerhugowaard en omstreken. Route 65 brengt senioren met voorstellingen, workshops, lezingen en andere activiteiten langs verschillende landen. Vanaf zaterdag 25 januari zijn kaarten voor Route 65 – Spanje ook te bestellen via de website van Cool en tijdens de reguliere openingstijden van de servicebalie. Route 65 is ontwikkeld in samenwerking met de HugoHopper en de Pieter Raat Stichting.

Pin It
Bekeken: 1369x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/