Heerhugowaard, 20 januari 2014. Heerhugowaardse wethouder Monique Stam laat in De Draai één van de overbodig geworden hoogspanningsmasten omvallen. Dit doet ze op donderdag 23 januari. Het markeert het officieuze einde van het project om de hoogspanningskabels in De Draai onder de grond te leggen. Deze werkzaamheden zijn nu klaar. Vanaf de spoorlijn Heerhugowaard-Hoorn tot aan de Oostdijk liggen de hoogspanningskabels nu onder de grond. De nieuwe ondergrondse kabels zijn getest en zijn in november 2013 in gebruik genomen. Als sluitstuk worden van 20 januari tot en met medio februari de overbodige hoogspanningsmasten verwijderd.

Eén hoogspanningsmast ter hoogte van de Pieter De Hooghstraat blijft staan. Deze wordt omgebouwd tot telefoonmast. De mast is nodig om mobiele dekking voor de bestaande wijken en De Draai te garanderen.

In De Draai komen ongeveer 2.700 woningen en bijbehorende voorzieningen. De gemeente heeft als doel een duurzame wijk te maken met huizen in diverse soorten, maten en prijsklassen. De Draai is geschikt voor zowel gezinnen, alleenstaanden, als voor mensen met of zonder beperkingen in een wijk met een dorps karakter.

Voor meer informatie over De Draai zie ook www.wijkbijdedijk.nl of https://www.facebook.com/heerhugowaarddedraai.

Pin It
Bekeken: 951x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/