Heerhugowaard, 13 december 2013. De Mechelse herder Jazz is nog altijd niet terecht. De politiehond in opleiding nam 23 november de benen in de Heerhugowaardse Stad van de Zon, tijdens het uitlaten. De eigenaresse loofde 1000 euro uit als vindersloon en gaf er veel ruchtbaarheid aan via de (sociale) media. De respons was overweldigend, maar het resultaat bleef staan op nul. Ze kreeg in het begin een paar keer hoop, maar het bleek toen om Duitse herders te gaan.

Eigenaresse Josca Buitenhuis is onderhand de wanhoop nabij. Ze houdt er rekening mee dat iemand Jazz heeft gevonden en voor zichzelf heeft gehouden. "Ik voel me echt ontzettend radeloos en wil mijn maatje terug," schreef ze eerder al op Facebook. Ze vraagt nogmaals aandacht en verzoekt meteen om uit te kijken naar aangelijnde Mechelaars in verband met diefstal. Inmiddels heeft Josca het vindersloon verhoogd tot 5000 euro.

 

Pin It
Bekeken: 2314x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/