Alkmaar, 12 december 2013. Zeven leerlingen van het CSG Jan Arentsz te Alkmaar dragen de actie van radiozender 3FM – Serious Request een warm hart toe. "Vorig jaar was ons kerstgala meer dan een succes, binnen drie minuten waren alle kaarten uitverkocht!" Aldus mede-organisator Djoey Bodenstaff. Om ook dit jaar weer hun steentje bij te dragen besloten zij een groot kerstgala te organiseren, genaamd Serious Rekerst, incluis een niet misselijke line-up van DJ's. Het galais voor alle scholieren, studenten en ex-studenten van Alkmaar en omgeving. De volledige opbrengst zal gedoneerd worden bij  het Glazen Huis in Leeuwarden. Dit jaar focust 3FM Serious Request zich op de 800.000 kinderen die per jaar sterven (aan de gevolgen van) diarree. 

Ter promotie van het feest heeft Fake DJ Duo een speciale mixtape gemaakt. Deze is te beluisteren via Youtube. In de korte carrière van Fake DJ Duo hebben ze al meer dan 40.000 luisteraars gehad met hun mixtapes en ze zijn een van de grote beloftes van het komende jaar. De andere artiesten, die hun sporen in de industrie ook al ruim verdiend hebben, zijn Sweet Le Freak, Jesse Mak & Jake Tarry, Miel Brandt, en Alex Cruz. Massive MC zal de avond hosten. Freestyles op de saxofoon worden verzorgd door Melle Kuil.

Het feest met vindt plaats in Podium Victorie te Alkmaar op 21 december vanaf 22.00 tot 03.30. De minimumleeftijd is 16 jaar en de entreeprijs is 10 euro, al is een extra donatie (ten goede van Serious Request) altijd welkom. Tickets zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels, via Victorie of bij promotors. Check ook Facebook.

Pin It
Bekeken: 1540x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/