Alkmaar, 11 december 2013. De gemeente Alkmaar, Bergen, Rijkswaterstaat en Gedeputeerde Staten willen de doorstroming en veiligheid op de westelijke Randweg in Alkmaar verbeteren en wil daarvoor 10 miljoen euro inzetten. De investering zal vooral gestoken worden in drie belangrijke knelpunten. De kruising Huiswaarderweg / Bergerweg moet extra rijstroken krijgen voor afslaand verkeer, de kruising Martin Luther Kingweg / Terborchlaan zal twee extra opstel­stroken moeten krijgen, en op de gehele N9 zullen verkeerslichten aangepast worden. Het plan wordt voorgelegd aan de Provinciale Staten.

Het voornaamste probleem is dat de capaciteit van de huidige verkeerssituatie op dit moment ontoereikend is voor de hoeveelheid verkeer en dus zeker tekort zal schieten voor de doelstelling om de bedrijvigheid in Alkmaar te vergroten. Alle maatregelen moeten een verbetering van de veiligheid van 10 tot 15% opleveren en ook een betere bereikbaarheid van de kustgemeenten. En niet alleen wat betreft de economie moet een betere doorstroming positieve effecten hebben, ook wat betreft het sportieve beleid van Alkmaar, vooral met het oog op de sportfaciliteiten gepland aan de Westrand.

Pin It
Bekeken: 1226x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/