Alkmaar, 08 december 2013. De waterpolo dames van DAW gingen zaterdagavond op bezoek bij Aquarijn in Nieuwegein. Voor de Alkmaarders altijd een lastige wedstrijd door het fysieke spel van de op dat moment nummer 7 in de competitie. Ook dit duel bleek dat het geval en de Nieuwegeiners maakten vaak de eerste overtreding. De ploeg uit Alkmaar was regelmatig bezig om de leiding hiervan te overtuigen door met beide armen boven water te appelleren. De ploeg kwam zo niet in het eigen spel. De tegenstander maakte hier handig gebruik van en scoorde in de zeven maal 'man meer' tegen nul keer voor de dames van DAW. Het eerste part bleef de schade beperkt voor DAW met een 1-0 achterstand, maar in het tweede part werd het verschil gemaakt: Aquarijn liep uit naar 4-1. In het derde part kon DAW tegenstand bieden en kwam terug tot 4-2. Met veel inzet en vechtlust gingen de Alkmaarse dames op zoek naar de aansluitingstreffer. Die kwam er en het werd nog spannend met een 4-3 tussenstand. Ongeveer 14 seconden voor tijd beslisten de dames uit Nieuwegein de wedstrijd door de 5-3 te maken. Dat was ook de meteen het laatste echte spelmoment van de wedstrijd en  zo kon DAW zonder punten weer terug naar Alkmaar.

De tweede nederlaag van het seizoen levert DAW geen verlies van de 4e plaats op; het staat nog altijd 7 punten voor op de nummer 5, maar het moet wel toezien hoe de directe tegenstand zich losweekt. DAW heeft nu 19 punten uit 9 wedstrijden, de top 3 heeft er respectievelijk 25 uit 9, 22 uit 8 en 20 uit 9 wedstrijden. Komend weekend is de laatste wedstrijd van het jaar. DAW komt dan tegen De Snippen 1 uit, de nummer 3, dus een directe overwinning zou ervoor zorgen dat ze een plekje stijgen. Tegelijkertijd spelen de nog ongeslagen nummers 1 en 2 tegen elkaar. Voor de Alkmaarders is de meest gunstige uitslag een gelijkspel, als het nog enigszins kans wil maken op de eindoverwinning. Na de kerstvakantie mag de ploeg meteen uitkomen tegen de huidige koploper.

Pin It
Bekeken: 1060x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/