Alkmaar, 06 december 2013. Dirk Marcellis komt dit seizoen niet meer in actie voor AZ. Aan het eind van het vorige seizoen moest de 25-jarige Limburger onder het mes om de blessure aan zijn knie te herstellen, maar hij raakte hierna niet meer fit. Toen er enkele weken geleden een kijkoperatie plaatsvond werd er meer duidelijk. Het kraakbeen van zijn knie was geïrriteerd en dat is inmiddels weggehaald. Door die operatie komt de verdediger van AZ dit seizoen niet meer in actie.


Mogelijk heeft Marcellis hierdoor zijn laatste wedstrijd voor de Alkmaarders al gespeeld. Zijn contract loopt aan het eind van dit seizoen af en op de aanbieding van AZ om zijn huidige contract te verlengen ging de voormalig PSV-speler niet in. 'Zoals het er nu voorstaat, verleng ik mijn contract niet en vertrek ik na dit seizoen. Maar goed, je weet nooit wat er nog gebeurt', verklaarde Marcellis eerder in het Noordhollands Dagblad. Zijn laatste wedstrijd voor het eerste elftal van AZ was de bekerfinale tegen PSV, die met 2-1 werd gewonnen.

Pin It
Bekeken: 1038x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/