Alkmaar, 5 december 2013. Vanaf 15 december 2013 rijden de bussen van Connexxion in Noord-Holland-Noord volgens een nieuwe dienstregeling. In de meeste gevallen gaat het om andere vertrektijden. Van een aantal buslijnen wordt ook de route aangepast. Door deze wijzigingen wordt de service verder verbeterd. Op de website van Connexxion zijn de actuele vertrektijden aan van uw buslijnen. 

Voor Alkmaar en omgeving zijn de meest opmerkelijke aanpassingen:

Buslijn 3 (Alkmaar Rietschoot - Alkmaar Station) wordt ingekort. Vanuit Daalmeer is het eindpunt Alkmaar Station. De ritten die voorheen naar het centrum, het ziekenhuis en Overdie reden, zijn overgenomen door buslijn 4. Deze rijdt dan twee keer per uur.

Buslijn 150 is nieuw. Vanaf Alkmaar station vervangt hij bus 130 naar Nieuwe Niedorp en vanaf daar buslijn 154 naar Schagen.

Buslijn 157 rijdt elk uur via Tuitjenhorn van Alkmaar naar Schagen, met uitzondering van de schoolvakanties.

Buslijn 165 rijdt straks het traject Egmond aan Zee – Alkmaar Station. Voor het traject Egmond aan Zee - Castricum is er buslijn 164.

Pin It
Bekeken: 1697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/