Alkmaar, 05 december 2013. Zaterdagavond staat de ontmoeting tussen AZ en FC Twente op het programma, een heuse topper in de Eredivisie. De Alkmaarders hebben een achterstand van drie punten op de Tukkers en willen dan ook graag winnen om boven in mee te blijven draaien. Dat zal nog een hele klus worden: van de laatste vier ontmoetingen verloor AZ drie maal en speelde het een keer gelijk. De laatste overwinning van de Alkmaarse ploeg dateert van 27 februari 2011. Toen won AZ met 2-1 door een eigen doelpunt van Theo Janssen en een winnende treffer van Falkenburg in blessure tijd. Daarnaast verloor de ploeg uit de kaasstad vorig weekend met 3-2 in Nijmegen van hekkensluiter NEC. FC Twente kende echter wel een prima generale, het wist een 1-0 achterstand om te buigen in een 1-2 overwinning tegen Roda JC.

Dick Advocaat kan deze wedstrijd weer beschikken over Nick Viergever en Celso Ortiz die allebei het duel met NEC mistte. Viergever moest toekijken vanaf de zijlijn door een schorsing, terwijl Ortiz ziek was. In het duel met de Nijmegenaren verliet Victor Elm geblesseerd het veld en is voorlopig niet inzetbaar. Nemanja Gudelj is door zijn rode kaart tegen Roda JC nog voor een wedstrijd geschorst.

De wedstrijd van zaterdagavond staat onder leiding van scheidsrechter Pieter Vink. De 46-jarige arbiter uit Noordwijkerhout fluit om 19:45 voor de aftrap in het AFAS Stadion.

Pin It
Bekeken: 1044x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/