Alkmaar, 3 december 2013. Unieke Zaken en Artiance spelen deze winter Kerstmis Bij De Ivanovs, een Russische familievoorstelling gebaseerd op de gelijknamige tekst van Aleksandr Vvedenski. In regie van Mirjam Morsch wordt het absurdistische verhaal moeiteloos vertaald naar een eigentijdse productie, waarin professionele spelers samenwerken met jong talent. Samen maken zij van Kerstmis Bij De Ivanovs een aanstekelijke kerstvoorstelling voor iedereen vanaf 10 jaar. Het verhaal begint op kerstavond met de moord op het meisje Sonja Ivanov. Wat volgt is een knettergekke rondedans langs houthakkers, een gekkengesticht, de pratende hond genaamd Vera, de rechtbank en het politiebureau. 

Mirjam Morsch maakt met de voorstelling haar regiedebuut. Samen met Peter Bolten herschreef ze de tekst van Vvedenski uit 1938. Het is opvallend dat zij het absurdisme van Vvedenski perfect weten te rijmen met de speelstijl van Unieke Zaken: het resultaat is een beeldende voorstelling vol humor. 

De voorstelling wordt dagelijks gegeven van 23 december 2013 tot en met 5 januari 2014 in Fabrique Unique. Op een aantal dagen kan het publiek voor of na de voorstelling aanschuiven bij het Russisch Kerstbuffet, om van de voorstelling een middag- of avondvullend programma te maken. Kaartverkoop verloopt onder andere via de website van Unieke Zaken. Kerstmis Bij De Ivanovs is mede mogelijk gemaakt door het Victorie Fonds, Fonds Podiumkunsten, TAQA Cultuurfonds, de Gemeente Alkmaar en alle crowdfunders via voordekunst.nl. Wie ook wil crowdfunden kan dit via de genoemde website doen.

Pin It
Bekeken: 1583x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/