Alkmaar, 22 november 2013. De eerste opnamesessie 'MeerPraat' van MeerBusiness Noord-Kennemerland op vrijdag 29 november heeft al gelijk twee topsprekers: Arjen Lemstra en Chris van Vleuten. MeerPraat is het podium voor mensen die zakelijke-en/of kennisinformatie hebben, die ze graag willen delen met een groot netwerk. De organisatie zorgt voor publiek en de camera. Lemstra heeft als onderwerp 'Maak het Verschil' in je netwerk. Hij wijst met 7 essentiële tips erop hoe deze gevonden worden in het netwerk door meer verschil te maken. Arjen is eigenaar van BrancheContact.nl, organisator van beurzen volgens een prijswinnend concept en zeer betrokken bij Levensgenieters.nl. Van Vleuten is onder meer het creatief brein van Bureau Bergen en mede-eigenaar van FV Media. Hij is ook initiatiefnemer en producent van 'NHN in Beeld' en organisator van Justerland. 

Aansluitend is er gratis toegang tot de FRDS (Friday's netwerkborrel) en tevens de mogelijkheid om het 6-gangen-diner te nuttigen maar 20 euro (normaal 30 euro). Wie bij de eerste opnamen van MeerPraat in het Hof van Sonoy aanwezig wil zijn kan zich melden op de website van FRDS. Aanvang is om 17.30 uur.

De ondernemer zorgt voor de informatie en MeerBusiness verspreidt het. Niet alleen via nieuwsbrief, die naar 9000 ondernemers in de regio gaat, maar ook via hun website, social media en YouTube. Het gaat hier om informatie, ideeën, kennis, die interessant is voor ondernemers in de MeerBusiness-regio. Dit mag uiteraard bedrijfsgerelateerd zijn, maar geen reclamepraatje over het bedrijf. Er kan gebruik gemaakt worden van beeldmateriaal. Let op: de presentatie mag maximaal 15 minuten duren. Meer over MeerBusinesss Noord-Kennemerland op Facebook.

Pin It
Bekeken: 1427x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/