Alkmaar, 22 oktober 2013. In een aantal locaties van Bibliotheek Kennemerwaard is de collectie flink opgeschoond. Van 4 tot en met 9 november worden afgeschreven boeken en andere materialen voor aantrekkelijke prijzen tijdens openingsuren verkocht. Omdat regelmatig nieuwe boeken worden aangeschaft, worden verouderde, kapotte of weinig uitgeleende boeken afgeschreven. Naast romans, leesboeken voor kinderen en prentenboeken zijn er ook informatieve boeken te koop. De prijs voor een afgeschreven boek is € 1,00. Afgeschreven jeugdboeken worden per twee stuks verkocht voor € 1,00. Een afgeschreven sprinter kost € 5,00. Alle overige afgeschreven materialen (waaronder cd's en dvd's) worden verkocht voor € 2,00.

Voor u een goede gelegenheid om voor een klein prijsje extra boeken of andere materialen aan te schaffen. Kom tijdens de openingsuren een kijkje nemen en sla uw slag.

Pin It
Bekeken: 1155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/