Alkmaar/Bergen, 22 oktober 2013. De 21e editie van de Kunst10daagse is sinds vrijdag 18 oktober aan de gang in Bergen. Met het thema 'Kleurrijk Bergen' er is weer een breed programma opgesteld. Een paar hoogtepunten zijn 'de Vuurvogel' in de kerk van de RK Parochie Petrus en Paulus en het schilderij 'Nina duikt' geschilderd op een klassieke Volvo 740 voor de ingang van Kranenburgh. Ook Barnsteen Kunstagentschap op doet de golfbaan Sluispolder, net aan de grens van Bergen, mee. Zeven kunstenaars exposeren vanuit verschillende disciplines en met verschillende materialen. De kunst is dagelijks te bekijken tussen 9:00 en 17:00 uur. 

Bijzonder tijdens deze expositie zijn de sieraden van Dyvsign gemaakt met een 3D printer en diverse voordrachten. Zaterdag zijn die al gegeven en ook zondag 27 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur is er weer een. Ton Aartsen, beeldend kunstenaar zal in het restaurant een performance laten zien en horen met beelden van zijn werk en met speciaal daarvoor ontworpen muziek. Iedereen kan elk moment binnen stappen. Voor meer info zie de website van Barnsteen.

Pin It
Bekeken: 2204x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/