Heerhugowaard, 22 oktober 2013. Speciaal voor 65-plussers start Cool Kunst en Cultuur samen met diverse ouderenorganisaties een 'culturele route'. Onder de naam Route 65 organiseert Cool drie keer een maand lang concerten, lezingen, workshops en andere activiteiten voor 65-plussers uit Heerhugowaard en omgeving. Met het project wil Cool ouderen motiveren actief aan de gang te gaan met cultuur, vanuit de gedachte dat cultuur en het (her)ontdekken van talenten mensen vitaal en dus gelukkiger maakt.  Elke maand heeft een eigen thema. Meezingen met Franse chansons, een eigen impressionistische schilderij maken, een Franse filmklassieker kijken of heerlijke macarons maken. November, de eerste themamaand van Route 65 staat in het teken van Frankrijk. Een programmaboekje  is te verkrijgen bij Cool, de Pieter Raat Stichting of de HugoHopper.

Donderdag 7 november om 16.00 uur is er een vrij toegankelijke startbijeenkomst bij Cool voor alle geïnteresseerden waarbij het project en het programma voor de maand november wordt toegelicht. Aanmelden is verplicht. Dit kan onder andere bij de servicebalie van Cool. Meer informatie op de website van Cool.



Pin It
Bekeken: 1500x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/