Woensdag 26 april mag iedereen vanaf 18.00 uur zijn spullen aan de man brengen op de vrijmarkt in Alkmaar. De vrijmarkt is afgelopen op donderdag 27 april om 17.00 uur.

De "do's" zijn voor iedereen duidelijk, alles draait om plezier hebben, gezelligheid en het Oranjegevoel. Neem lekker een stoeltje, een kleed, een thermoskan thee mee, en het feest kan beginnen. Misschien is een paraplu ook handig, maar er is vanaf 18.00 uur slechts 25 procent kans op neerslag dus de weersverwachting valt erg mee.

De gemeente heeft ook wat "don'ts" ingelast. Zij verzoeken iedereen de restspullen niet te laten liggen, maar zelf af te voeren na afloop van de vrijmarkt. Voortijdig markeren van uw uitgezochte plekje is niet toegestaan. Ingangen van winkels, hulpdiensten en nooduitgangen moeten vrijgehouden worden. Denk er even aan dat de genummerde plaatsen in het oranje gebied gereserveerd zijn voor verkoopwagens van voedsel en dranken. Versterkte muziek mag alleen indien u daar een vergunning voor heeft aangevraagd.

U mag van alles verkopen, tweedehandsspullen uit de schuur of van zolder, kleding, speelgoed. Beroepshandelaars zijn niet welkom op de vrijmarkt. Ook mag u geen dieren, eten en drinken en voertuigen verkopen. Deze laatste zijn ook niet te plaatsen binnen het vrijmarkt gebied, dit is namelijk autovrij. De parkeergarages zijn overigens wel gewoon geopend voor feestgangers en bezoekers.

Als u met kinderen bent is het handig om ze te wijzen op de EHBO-post op het Kerkplein, dat is namelijk tevens een opvangplek voor kinderen die hun ouders kwijtraken.

Pin It
Bekeken: 4438x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/