Van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni organiseert wandelsportvereniging De Jeep in samenwerking met Alkmaar Sport de Alkmaarse Avond 4-daagse. Ook dit jaar zullen weer een flink aantal Alkmaarse scholieren meedoen. De 63e Alkmaarse Avond 4-daagse start dagelijks tussen 18.15 en 18.30 uur vanaf het Waaggebouw op het Waagplein. Het spektakel wordt al vanaf 1954 georganiseerd door de vrijwilligers van de Alkmaarse Wandelsportvereniging De Jeep, en is in de loop der jaren verworden tot een groot evenement.

Kinderen kunnen al vanaf 5 jaar meedoen aan de Avond 4-daagse. Zij lopen 5 km per avond. De beter getrainde wandelaar kan meedoen aan de 10 km. De afstand van 15 km is dit jaar komen te vervallen. Het parcours leidt de wandelaars door de mooie omgeving van Alkmaar. Een schitterende gelegenheid om al wandelend het steeds groter wordende Alkmaar te leren kennen. Zij die niet in staat zijn alle vier de avonden te wandelen, kunnen ook minder avonden wandelen. Zij wandelen dan voor een wandeldiploma. Iedereen die de gehele Avond 4-daagse volbrengt, ontvangt daarvoor een beloning. 

De individuele wandelaar kan zich op maandag 29 mei en dinsdag 30 mei van 13.00 tot 16.30 uur inschrijven bij restaurant Mylos (Marktstraat 2/b in Alkmaar), of bij de start in het Waaggebouw op dinsdag 30 mei. Groepen en individuele wandelaars kunnen zich nu ook online aanmelden via www.alkmaarsport.nl/inschrijvenavondvierdaagse.

 

 

Pin It
Bekeken: 4016x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/