Een 16-jarige jongen uit Drachten is vrijdagmiddag rond 15.00 uur in de omgeving van het Stationsplein in Heerhugowaard aangehouden omdat hij wordt verdacht van winkeldiefstal en zakkenrollen. 

Op het station probeerde de man een telefoon te pikken uit de jaszak van een vrouw, maar op het moment dat het slachtoffer een berichtje krijgt merkt zij dat haar telefoon niet meer in haar jaszak zit. Het geluid komt in plaats van uit haar zak vlak achter haar vandaan. Daar staan twee mannen en één van de mannen heeft haar telefoon in zijn handen. Het slachtoffer krijgt de telefoon terug en de mannen gaan er vandoor.

Agenten zoeken in de omgeving naar de verdachten maar kunnen de mannen niet vinden. Maar dan komt een melding binnen van winkeldiefstal door twee mannen met exact hetzelfde signalement. Kort daarna weten agenten de 16-jarige jongen uit Drachten aan te houden, het als gestolen gemelde luchtje heeft hij nog bij zich. De jongen is voor onderzoek aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De andere man is niet gevonden.

Pin It
Bekeken: 3721x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/