Reclame

Alkmaar, 13 oktober 2013. Zaterdagavond hebben de waterpolodames van DAW weer een goede wedstrijd gespeeld. Deze keer lag directe concurrent ZV Haerlem 2 tegenover ze in het water en werd de einduitslag 8-5. Zoals eerder namen ze de openingsscore voor hun rekening en kostte het de tegenstander op het laatst veel moeite om bij te blijven. Dat was in het eerste kwart overigens nog niet zo. Na de openingsscore konden de Haarlemmers de stand op 2-3 brengen. DAW kwam er overheen in het tweede kwart (4-3), en toen was het weer SG Haerlem die in het derde kwart scoorde. Met nog een kwart te gaan en 4-4 op het scorebord sloeg thuisploeg toe met een paar mooie doelpunten. Linda Schenk was duidelijk op schot, mede dankzij goed werk van het hele team. Ze scoorde totaal maar liefst zes keer. Saskia kansen scoorde de andere twee doelpunten.

Dankzij winst kon DAW in de competitiestand licht uitlopen op ZV Haerlem 2 en ook een plekje stijgen naar de 3e positie. Moet wel gezegd worden dat het gepasseerde team twee wedstrijden achterloopt. Maar de verschillen zijn sowieso nog klein. Er is er alleen een kleine scheiding ontstaan tussen de bovenste vijf en de onderste zes teams van Regio Midwest 1.

Met de uitslag van 8-5 op zak was het zondag prettig toeven op de receptie en het 95 -jarig bestaansfeest van DAW.