Heiloo, 10 oktober, 2013. Er komt geen geluidswal tussen de snelweg A9 en het Heilooër wijk Plan Oost. De aanleg van de wal zou overbodig zijn. Er blijken maar twaalf woningen last te hebben van het geluid van de snelweg, veel minder dan gedacht. Dat komt goed uit want er is geen geld voor die wal en een naastgelegen fietspad. De eigenaren van de grond waarop de geluidswal zou moeten komen, stelde een veel hogere grondprijs dan verwacht en ook de aanbesteding viel veel duurder uit. Bij elkaar zou het project 250.000 euro duurder worden dan begroot.

De wijk Plan Oost wordt sinds 2007 opgeknapt. GP Groot Infra is sinds halverwege dit jaar bezig met fase 6, de herinrichting van de straten en zal daar eind dit jaar klaar mee zijn. De voorbereidingen van de laatste twee fasen moeten dit jaar nog van start gaan. Hieruit wordt dus de geluidswal geschrapt.

Pin It
Bekeken: 1113x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/