Het mooie weer komt er weer aan, dus zullen velen weer heerlijk met hun boot het water op gaan. "Om iedereen te laten genieten van de mooie omgeving van bijvoorbeeld het Duizend Eilandenrijk in Langedijk, is het belangrijk dat iedereen zich aan regels houdt. Zo blijft het gezellig, overzichtelijk en veilig! Huftergedrag op het water wil toch niemand?", schrijft Politie Heerhugowaard op haar Facebookpagina. 

Te hard varen, het veroorzaken van geluidsoverlast, andere pleziervaarders lastig vallen / uitdagen, roekeloos varen…. de politie vraagt iedereen dit gewoon niet te doen en om rekening met elkaar te houden, zodat er geen onnodige conflicten ontstaan. En dan nog iets over drankgebruik: "Als jij degene bent die de boot bestuurt, drink dan gewoon niet. Voorkom ongelukken."

Ook deze zomer zal de politie samen met de boa’s van de gemeente Langedijk op het water in het Duizend Eilandenrijk te vinden zijn om toezicht te houden en te handhaven.

Pin It
Bekeken: 2980x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/