De Studievereniging Technische Bedrijfskunde (TBK) van Hogeschool Inholland Alkmaar organiseert donderdag 20 april het grote stage evenement Mix & Match in het AFAS Stadion. Voorzitter Lesley Zwart: “Dit jaar hebben we nog meer bedrijven. Ik ben zo trots dat onder andere Tata Steel, MVSA Architects, HVC, en ook HGG Profiling Equipment en ERIKS  klaar staan voor de circa 500 studenten die we verwachten."

Bij Mix & Match worden 53 bedrijven gematcht aan eerste, tweede- en derdejaars studenten van de zeven technische opleidingen van de Alkmaarse hogeschool, maar ook Inholland Haarlem en Diemen. De bedrijven geven een pitch van 1,5 minuut ter promotie van het bedrijf en de stageopdracht en daarna volgen rondetafelgesprekken.

Mix & Match wordt voor het derde jaar in deze omvang georganiseerd. Twee keer per jaar organiseert de Studievereniging TBK voor haar sponsoren ook een kleinere versie. Veel stageplekken gaan over de tafel tijdens dergelijke evenementen.

Om 16:00 uur de prijsuitreiking van ‘Jong Ondernemen’. Vierdejaars studenten TBK hebben in een team de laatste 6 maanden een bedrijf opgezet om en innovatief product op de markt te zetten. De kanshebbers zijn teams CocoCandle, EcoCube en Easytaper. De winnaars ontvangen elk een certificaat van deelname, met een eervolle vermelding voor de nummers twee en drie, en mogen voor € 500 bij de Hugo Boss Store shoppen. De prijs is ter beschikking gesteld door medeorganisator Ondernemend Alkmaar.

Mix & Match duurt van 13.00 tot 17.30 uur. Meer info op technischebedrijfskunde.com.

Pin It
Bekeken: 4131x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/