AZ heeft woensdag het AFAS Stadion gekocht van Stadion Alkmaar Beheer BV. Hierdoor zijn de Alkmaarders na zeven jaar weer eigenaar van het eigen onderkomen. Dit meldt de profclub op de eigen website. AZ heeft nu als één van de weinige BVO’s in Nederland het stadion in eigen bezit.

Bij de koop zijn inbegrepen het stadion, het oefenveld en parkeerterreinen P1 tot en met P7.

“Het is een historische gebeurtenis dat AZ het stadion weer in haar bezit heeft”, reageert Algemeen Directeur Robert Eenhoorn op AZ.nl. “Door de inspanningen van Dirk Scheringa is in Alkmaar in 2006 een fantastisch stadion verrezen. Tijdens een moeilijke fase van de club heeft een groep ondernemers met een groot AZ-hart geholpen door het stadion te kopen.”

“Nu was het moment daar om het stadion terug te kopen. Richting de toekomst kunnen we hierdoor structureel met een betere exploitatie werken", vervolgt Eenhoorn. "We zijn dan ook zeer verheugd dat de club en stadion weer één zijn.”

Pin It
Bekeken: 4700x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/