De twee aanjagers van de Alkmaarse binnensad hadden donderdagmiddag een korte ontmoeting. Beiden delen de liefde voor het ondernemen en zijn, zo mag wel bewezen worden geacht, niet bang risico's te nemen. Beiden delen ook de liefde voor Alkmaars erfgoed en vestigen hun bedrijf in een pand dat meer nodig heeft dan 'een likje verf'.

Beiden hebben een sterke eigen wil en varen een koers die in de positieve zin van het woord 'spannend' mag worden genoemd. En beiden geven de Alkmaarse binnenstad een nieuwe impuls. Inge van Kemenade vult met haar Topshelf de leemte die het failissement van V&D achterliet en zorgt er tegelijkertijd voor dat Alkmaar regionaal nog aantrekkelijker wordt.

Arthur Dontje wil met zijn Chocolate Experience 400.000 extra toeristen naar Alkmaar trekken en 'als het even kan, de kaasmarkt naar de kroon steken als grootste trekker van de regio. Voor Alkmaar zou het fantastisch zijn als beiden slagen.

Pin It
Bekeken: 4254x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/