Na 3 nederlagen en 1 gelijkspel uit de laatste 4 competitiewedstrijden, stond afgelopen zondag voor LSVV 1 de thuiswedstrijd tegen United/DAVO 1 op het programma. Alleen winst telde deze dag voor LSVV ! De uitwedstrijd eindigde destijds in een 4-4 remise.

Met Benito Vagevuur voor de niet fitte Martijn Veldboer als doelman , startte LSVV fel en aanvallend tegen de laagvlieger uit Haarlem maar ondanks een aantal goede kansen op een openingstreffer kon de LSVV-aanhang pas na een half uur het eerste doelpunt begroeten. Maker was Danny Konijn. Nog geen 5 minuten later lag een prachtige steekbal van Bas aan de basis van het 2e doelpunt. Op snelheid en met een vloeiende beweging nam Toine de bal mee en schoof beheerst de 2-0 in de touwen achter doelman Hofman wat tevens de ruststand betekende.

Na de thee een ontketend LSVV 1 die vol gas bleef jagen op de ploeg van trainer Murat Boke die geen enkel antwoord had op de stormvloed van aanvallen. Met een gemiddelde van 1 goal binnen elke 5 minuten bleef de teller na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter van Damme steken op totaal 11 doelpunten. Een onvervalste hattrick van Danny Konijn in de 2e helft, 2 goals van Toine terwijl “ man of the match ” Michael Wouters ook met een fantastische kopbal doel trof. Bas en invaller Jacco Paauw deelden ook in het doelpuntenfestival maar de mooiste goal was weggelegd voor aanvoerder , “ good old ” Rob ter Burg. Nadat hij al eerder prima en heel uitgebreid voorbereidend werk binnen de 16 had verricht voor een doelpunt van Danny , was het Rob zelf , die al flink aasde om de 10e treffer te scoren en dat uiteindelijk ook deed...en hoe? Met een fantastische stiftbal wist hij doelman Hofman te verschalken en werd hij daarna bijkans bedolven onder zijn dolblije voetbalmaten....

LSVV 1 - United/DAVO 1 eindstand 11 tegen 0.... Perry lukte het helaas niet om deze score op het scorebord te krijgen...Bleef op 9 –0 steken.....