In 2016 zijn er in Alkmaar door agenten en buitengewoon opsporingsambtenaars 381 boetes meer uitgedeeld dat in het jaar daarvoor. Toen kregen namelijk 2602 mensen een boete wegens "huftergedrag", zoals te lezen is in RTL buurtfacts van het RTL nieuws. Het Centraal Justitieel incassobureau heeft dit geanalyseerd. In 2016 werden er maarliefst 2983 prenten uitgedeeld, dit is een stijging van 15 procent.

Er werden 28 boetes uitgedeeld op 1000 inwoners, dit is meer dan het landelijk gemiddelde. Het gemiddelde staat op 21 boetes per 1000 inwoners. Alkmaar staat hiermee op de 29ste plaats.

De meeste boetes werden uitgedeeld in het verkeer, dit waren er 1913. Er werden 302 boetes uitgedeeld aan baldadige mensen die overlast veroorzaakten. Op de derde plek staan overtreders die parkeren op een gehandicapte plek, met in totaal 231 bekeuringen. Daarachter volgen nog boetes voor vervuiling, openbaar dronkenschap, wildplassers, mensen die hun hond laten poepen waar het verboden is en graffiti vandalen.

 

Pin It
Bekeken: 3378x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/