De kermissen die plaatsvinden in Langedijk hebben sinds kort een eigen algemene site: kermislangedijk.nl. Veel informatie gaat tegenwoordig via Facebook, maar niet iedereen 'zit er op'. Vandaar een nieuwe website, met daarop natuurlijk welke attracties er op de kermissen zullen staan, welke bands, zangers, zangeressen en DJ'S er komen optreden en wie dat dan precies zijn. Daarnaast zijn er allerlei weetjes te vinden.

De organisatie is nu druk bezig met de kermissen in Noord en Zuid-Scharwoude te belichten. In de toekomst zal de site ook de kermis Sint-Pancras en Oudkarspel gaan bestrijken.

Er is natuurlijk wel een Facebookpagina van Kermis Langedijk. Hierop komen kermisacties te staan en wat kleine impressies over de nieuwe dingen op de website.

 

 

Pin It
Bekeken: 3523x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/