Het was lang geleden dat er weer een Kraakman in de selectie van Dames 1 van de Alvoco stond. Deze keer was het Nienke Kraakman die haar opwachting maakte in het hoogste team van de Alkmaarse vereniging. Een hele generatie Kraakmannen heeft de club verlaten, maar een noodsituatie dwong trainer/coach Sydney Paula een speelster uit een lager team in te zetten in de hoofdmacht. Dus werden Nienke en twee andere speelsters uit de A en B-jeugd aan de selectie toegevoegd.

Alvoco 1 was dus niet op volle oorlogssterkte en moest dat in de eerste set bekopen met een nipt verlies van 23-25 tegen Wham Wham 2. Ook de tweede set werd met verlies afgesloten: 22 – 25. Hoewel Alvoco in de volgende sets goed kon meekomen en beide jeugdspeelsters hun debuut maakten trok de thuisploeg ook in het slot aan het kortste eind: 21-25 en 21-25. Met nog één wedstrijd te gaan blijft Alvoco op de vierde plek in de competitie staan en is er dit seizoen niet veel meer te halen.

Pin It
Bekeken: 3542x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/