Alkmaar, 03 oktober 2013. Vanwege de Europa League wedstrijd van vanavond heeft de politie de inzet in Alkmaar een flink stuk opgeschroefd. De supporters van het griekse PAOK Saloniki hebben namelijk een reputatie hoog te houden. Een slechte reputatie. Gisteren hebben ze die reputatie in Amsterdam nog maar eens bevestigd door een ravage aan te richten bij een Amsterdams café. De aangerichte schade loopt in de duizenden euro's. Een groep van zo'n vijftien Griekse supporters ging buiten met elkaar op de vuist. Toen een aantal toevlucht zochten in het café vlogen prompt de stoelen door het café.

Op last van de gemeente Alkmaar staan er daarom geen terrassen op het Waagplein. Een aantal café's neemt zelfs helemaal geen risico en gaat niet open. De enige Griekse drukte is te vinden bij  Griekse restaurant Irodion, waar een groot deel van de PAOK-supporters lijkt te zijn neergestreken.

Pin It
Bekeken: 1500x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/